El Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines rep l’acte de reconeixement de responsabilitat social corporativa

Creu Roja Girona va dur a terme el dis 13 de juny de 2019 l’acte de reconeixement de la responsabilitat social corporativa de les empreses gironines.

En aquesta edició, es va reconèixer el compromís social de sis empreses: Viñolas Metal, Mascotrans Logístic, Bauhaus, Distribuïdora Internacional Alimentària, Horno de Sant Juan i el nostre Gremi, el gremi de carnissers i xarcuters de les comarques gironines.

Enguany és el tercer any que el Gremi i Creu Roja han portat a terme el curs d’aprenentatge de l’ofici de carnisser i xarcuter, amb un programa teòric de 200 hores i pràctiques oficials en les carnisseries agremiades que posteriorment, han realitzat una contractació.

La Presidenta actual del Gremi, la Sra. Sílvia Aliu, va agrair a Creu Roja tota la feina ben feta que fan per incorporar i ajudar al talent de tots els gironins i gironines i creure en el Gremi per ajudar als oficis a trobar noves generacions i futures de carnissers i xarcuters professionals.