La Confraria del Gras i del Magre i la Fundació Oficis de la Carn convoquen, dins els actes del Dijous Gras del mes de febrer de 2024, la novena edició del concurs per escollir les millors botifarres d’Ou de Catalunya.

Enguany hi ha dues categories obertes a la participació de tots els carnissers i cansaladers – xarcuters artesans de Catalunya:

  • Millor botifarra d’ou artesana tradicional
  • Altres botifarres d’ou, on s’inclou la millor botifarra d’ou artesana singular, elaborada a partir d’altres propostes de botifarra d’ou amb ingredients diversos.

Inscripcions

 

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament a través del formulari del web del concurs abans de les 14h del dijous 25 de gener.

Entrega de les botifarres d’ou

 

Els participants hauran de presentar les botifarres d’ou a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 29 i 30 de gener en horaris habituals de les oficines (9:00 a 13:30 i de 15:30 a 17:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

Proclamació dels guanyadors

 

La proclamació pública dels resultats del concurs i el lliurament dels diplomes acreditatius es farà el dissabte dia 3 de febrer de 2024 a les 21:00h, en un acte previ a un sopar que se celebrarà a l’Hotel InterContinental Barcelona ubicat a l’Avinguda de Rius i Taulet, 3, de Barcelona.