AJUTS I SUBVENCIONS DEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA

Dates presentació subvencions: 30 abril fins exhauriment del pressupost ( es concediran per ordre cronològic de presentació de les sol·licituds )

IMPORTANT ‼️
El dia 29 d’abril al matí varen sortir les bases dels Ajuts i subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i a les 17h us vàrem enviar el resum de les línies obertes que hi havien i que s’obrien avui 30 d’abril.
Aquest matí hem entrat als ajuts per descarregar les sol·licituds i no ens ha deixat. Em fet una consulta al Departament de Comerç i ens han informat que els ajuts per la reactivació del comerç: per aquells que han tancat l’activitat o han tingut un decrement de la facturació de com a mínim un 70% en els mesos de març i abril respecte l’any anterior, *S’HA EXHAURIT EL PRESSUPOST i per tant no es poden presentar més sol·licituds
Pel que fa a les reformes d’establiment i noves obertures d’establiment ens informen que estan saturats i per tant es possible que el pressupost quedi exhaurit aviat.

 

Avui s’han publicat les bases de les subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria amb les dates per poder presentar les sol·licituds és des del 30 d’abril fins exhauriment del pressupost destinat a les subvencions i la concessió anirà per oRdre cronològic de presentació de les sol·licituds.

Important 1: Tots els expedients s’hauran de firmar amb el sistema de signatura electrònica. Aquells que la signatura electrònica la tingui la vostra gestoria, comproveu que estigui vigent.

Per aquells que sou persona física i no teniu la signatura electrònica, penseu que per tramitar-la necessitareu anar a l’Ajuntament o Consell Comarcal físicament.

Important 2: No ho deixeu per darrera hora, per que els diners són limitats i els adjudiquen per ordre de presentació dels expedients. 

Les actuacions per a les quals es sol·liciti la subvenció s’han de realitzar i liquidar durant l’any 2020.

Línies obertes:

1) Ajut per la reactivació del comerç: per aquells que han tancat l’activitat o han tingut un decrement de la facturació de com a mínim un 70% en els mesos de març i abril respecte a l’any anterior, amb una quantia subvencionable de fins al 100% de les accions subvencionables amb un màxim de 2.500€

Es subvencionen les despeses fixes d’estructura, tals com lloguers, compres de productes, creació de sistemes de venda-online i la seva logística i qualsevol actuació per a la reactivació del negoci , excepte els sous i salaris, subministres, amortitzacions i rentings i despeses de viatges (
Bitllets d’avió, hotels, dietes, etc.)

2) Nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments a partir d’una inversió mínima de 2.000€, es pot subvencionar fins el 50% amb un màxim de 5.000€. Queden excloses les inversions que superin els 60.000€

  • Recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi o el cast històric i els seus eixamples.( és pot subvencionar el lloguer, traspàs, compra i obres d’obertura)
  • Reforma d’establiments a peu de carrer amb un grau d’antiguitat mínima de 10 anys i parades de mercat municipals. És pot subvencionar: Obra civil de parets, terra i sostre, il·luminació, climatització, façana, rètol de la façana, persiana d’obertura, Tendals, obra civil a l’obrador o magatzem, rampa d’accés a la botiga i taulell.

IMPORTANT: el termini acabarà un cop finalitzat el pressupost que hi han destinat i les sol·licituds aniran per ordre cronològic de presentació. Per tant, si esteu interessats, contacteu amb nosaltres de seguida.

Cost de tramitació: Agremiat 60€ – No agremiat 150€
No es facturarà la tramitació fins que no sigui aprovat l’expedient
Important: Tots els expedients s’hauran de firmar amb el sistema de signatura electrònica. Aquells que la signatura electrònica la tingui la vostra gestoria, comproveu que estigui vigent.
Per aquells que sou persona física i no teniu la signatura electrònica, penseu que per tramitar-la necessitareu anar a l’Ajuntament o Consell Comarcal físicament.

 

Més info a:

TRUCA’NS AL 972 63 04 06 o ENVIA UN MAIL A info@gremicarn.com