Comparteix les teves receptes amb productes de la teva carnisseria

Coincidint amb la setmana del Comerç, les carnisseries i xarcuteries agremiades del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines, va engegar un concurs als seu clients per a que aquests comparteixin les seves receptes de productes carnis comprats a les carnisseries-xarcuteries.

La campanya pretén recopilar receptes i d’entre les receptes recollides a cada carnisseria a finals del trimestre farà un sorteig d’un detall pel client guanyador.

Totes les receptes recollides als més de 500 punts de venda (carnisseries-xarcuteries) de les comarques gironines es compartiran al web del gremi (www.puntdecarn.com) i a les xarxes socials del Gremi.

1. EN QUÈ CONSISTEIX LA CAMPANYA?
La campanya consisteix en que de forma permanent els clients puguin omplir el document que es trobarà a les carnisseries-xarcuteries del Gremi i hauran d’escriure:
*els ingredients
*els passos de la recepta
*el nom de la carnisseria
*el seu nom i telèfon.

2. QUÈ HAIG DE FER QUAN TINGUI EL PAPER OMPLERT?
Un cop ho hagis omplert has de tornar el paper a la vostra carnisseria i si tens fotografia la feu arribar al vostre carnisser, al Gremi (info@gremicarn.com o al whatsapp del Gremi 608.26.84.89).

3. QUÈ FAREM EL GREMI AMB LA RECEPTA?
1. L’entrarem al bloc del Gremi www.gremicarn.com
2. La compartirem a les xarxes socials del Gremi (citant només el nom de pila del client i carnisseria on vas a comprar habitualment). 3. La cedirem a tots els carnissers per a que la puguin compartir amb tots els seus clients.

Gràcies per compartir,