Els Carnissers pengem la porra per la Marató de TV3

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines enguany compleix la majoria d’edat (18 anys) aportant a l’esdeveniment solidari de l’any: La Marató de Tv3. En aquests anys ha aconseguit recaptar molts diners gràcies a les porres que es poden trobar a les seves carnisseries agremiades. I enguany també és el segon any consecutiu que no només els carnissers de Girona pengem la Porra, sinó també tots els carnissers i xarcuters de Catalunya. 

El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada a les malalties infeccioses.

Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes artesans entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

COM FUNCIONA?
El divendres 23 de novembre pengem tots els carnissers i xarcuters de Catalunya la Porra per a la Marató de TV3.

El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada enguany a la lluita contra el càncer.

Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes o vals regals entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

T’encoratgem a enviar-nos fotos de la teva porra penjada i a posar-les als vostres canals de comunicació utilitzant l’etiqueta #porramarato #carnissers #xarcuters #maratotv3 I nombreu als vostres gremis i a la Marató de TV3.

La iniciativa va sorgir d’un agremiat del Gremi de Girona, el qual la va transmetre al seu Gremi i aquest en va fer difusió. Enguany seria el 18è any que els carnissers hi participem penjant la Porra de la Marató.

En el Gras i Magre del Novembre us arribarà una Porra.
Si en necessiteu més us la podeu descarregar aquí.

Dia de la Porra: Recordeu:
El 23 DE NOVEMBRE US ANIMEM A PENJAR LA PORRA.
Accions:
– #diadelaporra #carnissers #xarcuters
– enviar fotografies de la carnisseria amb la porra
– penjar les fotografies a les xarxes socials

Funcionament de la porra:
– Consisteix en un panell amb 100 números als quals poden jugar els vostres clients al preu de 2 € per casella indicant el seu nom i un número de telèfon a la casella del número triat.
– A cada casella només hi pot jugar una persona.

Que ha de fer el carnisser?
– Preparar un petit lot de productes del vostre establiment per un valor aproximat de 12 a 20 €.
– Penjar el panell el dia 23 de novembre i animar a la seva clientela que participi.

Dates de lliurament:
– El dia 14 de desembre s’ha de donar per acabada la porra i cal que la retireu de l’establiment.
– El dia 14 ò 15 de desembre realitzar ingrés dels diners recaptats a la compte del Gremi del Banc de Sabadell

Qui guanya ?
El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de la ONCE del dia 14 de desembre de 2018.

Què guanya ?
El lot/lots de productes que prepara cada establiment.

Per qualsevol dubte o aclariment, el teu Gremi està a la teva disposició.

PARTICIPA!
Nota: És important realitzar l’ingrés els dies indicats per tal que el diumenge dia 16 de desembre puguem indicar la quantitat total que aportem com a grup. Si teniu els diners, per pocs que puguin semblar- i no heu pogut fer l’ingrés, truqueu al TELÈFON 972.63.04.06 –inclús el divendres nit, dissabte o diumenge al matí- per indicar-nos la vostra aportació així podrà sumar a la de tots.