Els Carnissers pengem la porra per la Marató de TV3

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines enguany compleix 19 anys aportant a l’esdeveniment solidari de l’any: La Marató de Tv3. En aquests anys ha aconseguit recaptar molts diners gràcies a les porres que es poden trobar a les seves carnisseries agremiades. I enguany també és el quart any consecutiu que no només els carnissers de Girona pengem la Porra, sinó també tots els carnissers i xarcuters de Catalunya.

Carnissers Xarcuters Catalunya a Atrapa’m si pots

Tindrem la sort de participar com a col·lectiu al programa de TV3 Atrapa’m si pots. Un especial que es farà per a la Marató de TV3. Sílvia Aliu, Presidenta del Gremi de Girona, hi participarà en representació de tot el col·lectiu carnisser català. Els diners guanyats al programa aniran íntegrament per a la Marató de TV3.

El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada a les malalties infeccioses.

Funcionament de la Porra
Quan t’arribi la Porra o te la imprimeixis PENJA-LA! I envia’ns un vídeo de quan la penges: al whatsapp del Gremi.
El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada enguany a la lluita contra les malalties minoritàries.
Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes o vals regals entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

Funcionament de la graella:
Consisteix en un panell amb 100 números als quals poden jugar els vostres clients al preu de 2 € per casella indicant el seu nom i un número de telèfon a la casella del número triat. A cada casella només hi pot jugar una persona.

Que ha de fer el carnisser?
Preparar un petit lot de productes del vostre establiment per un valor aproximat de 12 a 20 €.

Dates de lliurament:
El dia 13 de desembre s’ha de donar per acabada la porra i cal que la retireu de l’establiment.
El dia 13 ò 14 de desembre realitzar ingrés dels diners recaptats a la compte del Gremi del Banc de Sabadell núm. ES 22 0081 – 0086 – 02 – 0001050512 indicant el vostre nom

És important realitzar l’ingrés els dies indicats per tal que el diumenge dia 15 de desembre puguem indicar la quantitat total que aportem com a grup. Si no heu pogut fer l’ingrés, truqueu al telèfon 972.63.04.06 –inclús el divendres nit, dissabte o diumenge al matí- per indicar-nos la vostra aportació.

Qui guanya?
El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de la ONCE del dia 13 de desembre de 2018.

Què guanya?
El lot/lots de productes que prepara cada establiment

Com fer-ne difusió?
Utilitza els següents hashtags quan facis publicacions a instagram: #penjolaporra #carnissers #xarcuters #maratotv3
Envia un vídeo de la carnisseria amb la porra
Penja les fotografies a les xarxes socials