En Marxa! la 3a edició d’ajudant de carnisser del Gremi i Creu Roja

El dimarts 12 de febrer s’inicia la 3a edició del curs d’ajudant de carnisser/xarcuter certificat pel Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines i realitzat per Creu Roja.

El curs certifica una formació de 250 hores exclusivament centrat en els coneixements en carnisseria traficional, basada en la proximitat, bon tracte i valor afegit de tots els seus productes. El curs consta de teoria i també de pràctiques (80 hores) a les carnisseries que vulguin posteriorment contractar.

El curs s’impartirà per l’expert carnisser Mestre Artesà Joan Gironell i està recolzat pel Gremi representant de 250 agremiats del col•lectiu carnisser.

El dia 28 de gener de 2019 s’ha realitzat la 1a selecció i el dia 4 es va fer la última.

La Presidenta del Gremi, la Sra. Silvia Aliu, ha fet notori la necessitat de seguir formant a les futures generacions de l’ofici i de la seriositat i rigor per part de l’entitat que representa, al formar i posteriorment facilitar la contractació dels nous titulats als professionals del Sector. Nous professionals encarats al client, al bon tracte, al somriure, a l’ajuda, a l’assessorament. Un ofici on avorrir-se és impossible i on cada dia s’aprenen noves maneres, tècniques i productes.

Per la seva banda el Sr. Joan Gironell ha explicat als 12 participants la polivalència de l’ofici i el temari del curs.

I el Sr. Àngel Segarra, ha fet incís en el funcionament de les pràctiques i la motivació del Gremi en formar i buscar futurs carnissers.

Us compartim les imatges de les classes pràctiques d'ajudant de carnissers que el Gremi i Creu Roja Girona organitzem…

Publicada por Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines en Jueves, 21 de febrero de 2019