Entrega del distintiu Girona Excel·lent 2018-2019 als carnissers del Gremi

El dia 17 de juliol del 2018 es van lliurar al Castell de Sant Gregori els premis dels guardonats de totes les categories de Girona Excel·lent pels anys 2018-2019.

Enguany hi havia una nova categoria que era la dels embotits i el nostre Gremi com a representants dels xarcuters artesans de les comarques gironines, vam fer difusió de la convocatòria entre els més de 250 agremiats que tenim repartits per tota la província de Girona.

D’embotits, 5 productes elaborats per agremiats han obtingut aquest guardó d’excel·lència que atorga bianualment la Diputació de Girona.

I a més a més d’embotits, també 2 carnissers-xarcuters han rebut el guardó per conserves no dolces i per especialitats singulars. 
Concretament els guanyadors han sigut:

Perquè un producte pugui optar a aquesta distinció és condició indispensable que s’elabori al cent per cent a les comarques gironines i que l’empresa o l’artesà que l’elabora estigui establert a la demarcació de Girona. D’acord amb la valoració dels jurats, un total de 42 productes lluiran el segell Girona Excel·lent atorgat per la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona durant els pròxims dos anys, amb l’objectiu d’impulsar, fomentar i difondre en l’àmbit estatal i internacional els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

Per part del Gremi la seva Presidenta, Sílvia Aliu i la junta que conforma el Gremi ha comunicat a tots els agremiats donant la bona notícia i encoratjant a seguir tot el col·lectiu elaborant productes d’alta qualitat.

Bon dia companys! Avui han sortit els embotits guanyadors que tindran el segell de girona excel•lent durant dos anys.

Un distintiu que valora la gran qualitat dels productes elaborats, la gran majoria per a companys de l’ofici i del Gremi.

Això vol dir que el nostre col•lectiu s’ha de mantenir i caracteritzar per la qualitat, el bon producte i per la proximitat de les nostres persones cap als nostres clients.

No hem de perdre mai el rumb i ser el grup de l’excel•lència amb el tracte i el nostre gènero.

Com a Presidenta i en nom de tots els membres de junta, esperem que aquest objectiu ens segueixi molts anys.

Felicitar de tot cor als guanyadors, donar les gràcies a la Diputació de Girona i als que fan possible Girona excel•lent, i agrair a la Magda Perramon per a poder haver-se dedicat unes hores a valorar a cegues els productes que es van presentar.

Una vegada més felicitats i molt orgullosos dels guanyadors.

Podeu veure més informació a

? Ja tenim guanyadors del segell #GironaExcellent: 70 productes de 46 empreses! ?‍??‍?50 tastadors experts han escollit…

Publicada por Diputació de Girona en Miércoles, 4 de julio de 2018

 • Girona Excel·lent, una entitat de la Diputació de Girona.
  Perfils Girona Excel·lent
  Facebook: @excellentgirona/
  Twitter:@excellentgirona
  Instagram:@gironaexcellentPerfils Diputació de Girona
  Facebook: @diputaciogirona
  Twitter: @diputaciogirona