Escudella’t! Els productes per fer escudella a les carnisseries!

Escudella’t: A les carnisseries/xarcuteries tenim tot el que necessites per a cuinar el plat preferit dels catalans: l’Escudella i Carn d’Olla.

Segons la Revista Cuina, l’Escudella i Carn d’Olla ha estat escollit com a plat preferit dels catalans.

Tots els productes per fer una bona escudella i carn d’olla es troben a carnisseries i xarcuteries catalanes. Tots els gremis de Catalunya estem per a fer una crida als actuals i futurs clients per donar valor als nostres negocis i als nostres excel·lents productes.

Escudella’t és la campanya iniciada des del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines.

Es tracta d’ajudar en la compra dels productes necessaris per a fer l’escudella i carn d’olla. Tal com si d’una llista de la compra es tractés.

La campanya va ser concebuda en la voluntat del sector a seguir ajudant a molts dels clients que van una mica perduts a l’hora de fer una bona escudella i carn d’olla. Molts d’ells no saben què l’hi han de demanar als carnissers i vénen moltes vegades amb una llista molt ben confeccionada de casa seva per generacions passades o fins i tot acompanyats pels pares, mares i avis i àvies per fer-los de guia en la seva compra.

Esperem poder ajudar al jovent, noves famílies, catalans arribats d’altres indrets del món, i a tothom que vulgui aprendre a fer una bona Escudella i Carn d’Olla.

Bon profit,

Bones Festes,

i Bona Escudella!