Jo vull ser carnisser. Nova formació en marxa.

 

Des de fa molts anys el nostre sector està demandant nous professionals per seguir al capdavant de les nostres carnisseries-xarcuteries. Tot i així hi ha molta oferta de llocs de feina, però és difícil trobar personal qualificat i format.

Una de les raons és la inexistència, almenys a les comarques gironines, de cursos de formació bàsics per a persones que es vulguin començar a dedicar al nostre ofici, el de carnisser-xarcuter, tenint en compte que des del 2008 és va eliminar el Grau Mig de Formació Reglada.

Enguany, i gràcies als companys de la Creu Roja i programa de finançament : Incorpora de la Caixa, aquest curs serà possible, per primera vegada. Un curs exclusiu de carnisseria, fet per carnissers per a nous carnissers, amb la novetat que serà el nostre Gremi qui certifiqui el curs i li doni validesa.

El curs serà de dos mesos de formació i posteriorment un mes en pràctiques a una de les carnisseries del Gremi.

L’objectiu: formar, ajudar i mantenir l’ofici durant molts anys. Per això us animem a compartir els cartells per les xarxes socials i les reenvieu a les persones que creieu que els hi pot interessar el curs.

Si coneixes algú interessat o et vols apuntar al curs pots enviar un mail a ocupacio.girona@creuroja.org