#MACARRONSDECONFINAMENT

A tots els fans dels macarrons!

El gastrònom Pep Nogué ens proposa pel dissabte 2 de maig un food challenge! Ens proposa un repte macarronil en temps de confinament.

La història és ben senzilla: apunteu-vos al repte de compartir els millors macarrons del món amb qui compartiu confinament i amb la vostra família d’Instagram sota el hashtag #macarronsdeconfinament.

Seria fantàstic que ho féssiu amb productes de petits productors i productores que tenim a prop, sigueu d’on sigueu. El dissabte 2 de maig heu de penjar la foto dels vostres macarrons amb la recepta i si pot ser explicant de qui són els ingredients que heu utilitzat. I si feu un vídeo, ja serà la repera!

Entre tots els macarrons, triarem el millor post i rebrà un lot de productes catalans de petits productors ben suculent que anirem desgranant tota la setmana!

El Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines, donarà al guanyador 2 quilos de carn picada del carnisser agremiat que tingui més a prop ( i sinó li enviarem).

Una gran iniciativa que ajunta als productors locals com som els carnissers en aquest repte viral.

ANIMEM A TOTS ELS CARNISSERS A PENJAR LES FOTOS DELS SEUS MACARRONS!!!! I etiqueteu també als #carnissers FEM-NOS VISIBLES!

La Presidenta del Gremi la Sílvia Aliu també ha participat en les xarxes d’en Pep Nogué acceptant el repte per part de tots els carnissers! Som-hi!

View this post on Instagram

A “tout le monde” fans dels macarrons! Us proposem un repte macarronil pel dissabte 2 de maig. La història és ben senzilla: apunteu-vos al repte de compartir els millors macarrons del món amb qui compartiu confinament i amb la vostra família d’Instagram sota el hashtag #macarronsdeconfinament. Seria fantàstic que ho féssiu amb productes de petits productors i productores que tenim a prop, sigueu d’on sigueu. El dissabte 2 de maig heu de penjat la foto dels vostres macarrons amb la recepta i si pot ser explicant de qui són els ingredients que heu utilitzat. I si feu un vídeo, ja serà la repera! Entre tots els macarrons, triarem el millor post i rebrà un lot de productes catalans de petits productors ben suculent que anirem desgranant tota la setmana! T’hi apuntes?

A post shared by Pep Nogué (@pepnogue) on

View this post on Instagram

Moltes gràcies @ivan_massague @tastsilvia @can_loi @carnissers @canjuando @silvia_aliu @carnsiembotits_jordivilarrasa @porcscasolanscorominas @canraliu #carnisseriahoms @carnsvilasl @alex_castany @cplanaguma @carnisseriaalemany A tots els fans dels macarrons! Us proposem un repte macarronil pel dissabte 2 de maig. La història és ben senzilla: apunteu-vos al repte de compartir els millors macarrons del món amb qui compartiu confinament i amb la vostra família d’Instagram sota el hashtag #macarronsdeconfinament. Seria fantàstic que ho féssiu amb productes de petits productors i productores que tenim a prop, sigueu d’on sigueu. El dissabte 2 de maig heu de penjar la foto dels vostres macarrons amb la recepta i si pot ser explicant de qui són els ingredients que heu utilitzat. I si feu un vídeo, ja serà la repera! Entre tots els macarrons, triarem el millor post i el més autèntic de productes locals i rebrà un lot de productes catalans de petits productors locals que desgranarem el divendres. qui s’hi apunta al repte macarronil? A "tout le monde" fans de los macarrones! Os proponemos un reto macarronil para el sábado 2 de mayo. La historia es bien sencilla: apúntate al reto de compartir los mejores macarrones del mundo con el que comparta confinamiento y con tu familia de Instagram bajo el hashtag #macarronsdeconfinament. Sería fantástico que lo hiciera con productos de pequeños productores y productoras que tenemos cerca, sed de donde esté. El sábado a las 12 del mediodía haremos un live a instagram con algunos personajes curiosos. Cuelgue el sábado 2 de mayo la foto de sus macarrones con la receta y si puede ser explicando de quiénes son los ingredientes que ha utilizado. Y si un vídeo, ya será la repera! Entre todos los macarrones, elegiremos la mejor receta y la más autentica con productos locales y recibirá un lote de productos locales aue postearemos el viernes. quien se apunta al reto macarronil?

A post shared by Pep Nogué (@pepnogue) on