Mitjans

Mitjans, SL, és una empresa creada al 1.910 a la localitat de Moja-Olèrdola (Barcelona).

El seu actual Director General és el Sr. Josep Mª Mitjans que representa la quarta generació de la família dedicada a aquest negoci.

En aquest moment elaborem més d’un centenar de productes diferencials seguint els valors de creativitat, responsabilitat alimentària i excel.lència gastronòmica.

L’experiència adquirida durant anys i el fort esperit creatiu i innovador ens han conduit a diversificar la nostra gamma.

D’aquesta manera, els embotits tradicionals de la matança del porc (comptem amb un extens assortit de botifarres crues, salsitxes i burguers tant de porc com de vedella, pollastre o gall d’indi, botifarres blanques i negres, catalanes, etc) hem anat incorporant nous productes com els patés gastronòmics i els rostits gourmet, així com els productes de gall d’indi, fruit de la fusió de fórmules culinàries amb receptes  de la cultura gastronòmica mediterrània.

La totalitat de les nostres creacions son sense gluten (certificat al llibre de celíacs). També tenim productes sense lactosa. Disposem, així mateix, d’una gamma de productes saludables.

Comptem amb les certificacions IFS de Seguretat Alimentària Europea.

El nostre segment natural de mercat és la xarcuteria i la carnisseria tradicional de gamma mitja-alta. Amb tota la modèstia podem afirmar que els nostres productes estan a les millors botigues especialitzades d’España. També al Club del Gourmet del Corte Inglés.

Col.laborem amb càterings i col.lectivitats. Per exemple, entre els nostres clients destaquem al Grup Hospitalari Quirón i el Col.legi Major Sant Jordi de Barcelona.

Plaça Major, 6

08734 Moja – Olèrdola (Barcelona)

Tel. 938 901 161

info@mitjans.es

www.mitjans.es