SERVEIS PROFESSIONALS PER AGREMIATS

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

El serveis de Prevenció de Riscos, és el que t’acompanya no només en la formació als teus treballadors, sinó en la resolució de qualsevol accident laboral que tinguis dins l’establiment.

Per això comptem amb Ibersys, que ha demostrat una dilatada experiència en el model de implementació dels plans de prevenció, així com les formacions dels seus Tècnics, amb l’explicació de totes aquelles mesures que han de tenir en compte els treballadors en el seu lloc de treball. 

El tècnic d’Ibersys, realitza l’acompanyament professional que necessites, perquè sabem que a vegades per les preses o l’oblit , algú pot no ser conscient de les seves obligacions en el seu lloc de treball, per això el millor és que la gestió en formació de Prevenció ho deleguis en un bon professional i sigui aquest qui avisi als teus treballadors de les seves obligacions, pel bé seu i el teu. 


Descobreix la proposta economòmica acordada per ser Agremiat , exclusiva per el Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines. 


Ibersys és una solució de qualitat , que s’adapta a la mida de la teva empresa, amb un servei excepcional i sempre aprop dels seus clients. 

Si vols rebre més informació, ens pots facilitar les teves dades i contactarem amb tu