Ral d’Avinyó, Temporada Alta i el Gremi de Carnissers

Ral d’Avinyó, amb la col·laboració de Temporada Alta i el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques Gironines organitza dos sortejos amb fantàstics premis i entrades al Festival internacional d’arts escèniques de Girona, Temporada Alta 2016.

Ral d’Avinyó, empresa única del sector porcí a Catalunya, ha organitzat juntament amb Temporada Alta i el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines dos sortejos únics. Els participants dels sortejos seran tots els consumidors de les carnisseries i xarcuteries del gremi adherides a la promoció, que poden ser fins a 270 agremiats i fins a més de 500 punts de vendes a les comarques gironines. Per poder omplir la butlleta de participació, els clients de les carnisseries i xarcuteries han de tenir en el seu tíquet de compra un mínim de 8€ de carn fresca Ral d’Avinyó o producte elaborat amb Ral.

sorteig ral avinyo temporada alta gremi carnissers
FLYER EXCLUSIU PER A CLIENTS DE LES CARNISSERIES DEL GREMI

Els dos sortejos es faran el 7 d’octubre i l’11 de novembre, amb totes les butlletes que els consumidors de les carnisseries emplenin. Les butlletes i urnes per introduir les butlletes, estaran visibles en tots els punts de venda adherits a la campanya des del 5 de setembre fins al 30 d’octubre de 2016.

Els cosumidors de les carnisseries i xarcuteries agremiades, podran participar tantes vegades com consumeixin aquests 8€ de carn fresca de Ral d’Avinyó o producte elaborat amb Ral, i de retruc li permetran al carnisser i xarcuter, peça clau de la transmissió dels bons productes i qualitat alimentària, poder entrar en el sorteig i també tenir la possibilitat de gaudir del mateix premi que el seu consumidor.

Els premis totals són divuit entrades al festival Temporada Alta, tres nits d’hotel per a duess persones a l’Hotel Nord 1901, tres sopars per a dues persones al Restaurant la Penyora de Girona i tres lots de productes Ral d’Avinyó.