Si estàs pensant en reformar la teva carnisseria-xarcuteria o en obrir-ne una nova, necessitaràs que la forma de conservació dels teus productes sigui la idònia per a preservar la seva frescor i la seva qualitat, però sense renunciar al fet que comptin amb un disseny innovador i personalitzat.

L’empresa col·laboradora del Gremi, Singular Shop saben que la millor opció són les vitrines frigorífiques fetes a mida: permeten que els aliments mantinguin la seva frescor i es mostren al client amb total claredat.

Què cal tenir en compte alhora de triar vitrines frigorífiques per a carnisseries- xarcuteries?

Les vitrines frigorífiques per a xarcuteries han de tenir una sèrie de característiques estètiques i funcionals que ofereixin, a més d’una visió moderna i actual del teu local màxima comoditat en el seu ús, en el seu manteniment i a l’hora de fer les tasques de neteja; així com permetre a la teva clientela visualitzar correctament els teus productes, i per descomptat, mantenir-los en perfecte estat fins que el client els adquireixi.

Sistema de fred per a la conservació dels teus productes

Si hi ha alguna cosa segura és que si els teus clients queden satisfets amb la qualitat dels teus productes, tornaran. Aconseguiràs fidelitzar-los, a més de que et poden generar més clients gràcies al boca a boca.

Així que, acudeix a una empresa especialitzada en vitrines frigorífiques per a xarcuteries com a Singular Shop, on comptem amb els sistemes de fred més eficients, totalment adaptats a les teves necessitats, que et garanteixen unes condicions de temperatura i humitat òptimes per als diferents aliments amb els quals treballes.

Dimensions adaptades al teu local o parada de mercat
Altre dels aspectes imprescindibles són les dimensions que han de tenir les vitrines, i per a aquesta qüestió, res millor que una empresa especialitzada en vitrines frigorífiques per a carnisseries- xarcuteries a mesura.

També la distribució comercial del local, la forma en la qual es col·loquin les vitrines ajudarà a potenciar els productes, i a crear zones de compra per impuls per als quals vulguis destacar.

Amb això, el teu local o parada de mercat disposarà de la millor opció per a conservar els teus productes, i l’aprofitament de l’espai serà excel·lent.

Disseny concorde a la teva imatge corporativa

Tots els elements que componguin l’espai han d’estar estretament relacionats, guardant un estil i característiques similars. L’equilibri visual i els tocs de personalització del teu local o lloc de mercat marcaran la diferència, influint fins i tot en el volum de les teves vendes.

Per això, has de buscar una empresa com la nostra, en la qual a més de fabricar a mesura les vitrines frigorífiques per a xarcuteries, les dotarem d’un estil totalment personalitzat, aconseguint completa concordança amb la imatge corporativa del teu negoci.

Alta qualitat dels materials emprats en la fabricació de les vitrines frigorífiques per a xarcuteries

Verifica que els materials de les vitrines frigorífiques que triïs, ja sigui el cristall, acer inoxidable o un altre tipus de material, siguin d’alta qualitat.
Això serà significatiu per al teu negoci i t’asseguraràs que la inversió que realitzis en la seva adquisició et sigui rendible.

Si optes per vitrines d’alta qualitat, a mesura que passa el temps, no perdràs prestacions i els teus productes sempre estaran perfectament conservats en un ambient especialment dissenyat perquè no perdin la seva frescor, les seves aromes i la seva qualitat.