Disseny: Casa Rubio un nou concepte de venda de proximitat

Casa Rubio Sant Cugat, de Singular Shop

Aquest ha sigut un projecte de gran envergadura, ja que s’ha realitzat un canvi en el concepte de venda. S’ha passat de la típica botiga de queviures de tota la vida a una decoració de la botiga actualitzada i moderna.
S’ha profunditzat en la venda del producte fresc i elaborat, on Casa Rubio pot tenir un punt diferencial respecte els petits supermercats del centre de la ciutat i on també és competitiu amb les carnisseries dels voltants.
Hem aconseguit que la visió de la botiga fos des del carrer, distribuint la botiga en la part de venda amb dependència, on trobem el lineal de vitrina frigorífica acompanyat d’una cava de xarcuteria i un altre de formatges, la fruita a l’entrada tenint un gran impacte, la zona de refrigeració d’autoservei i la zona de producte de conserves.
La decoració que es va utilitzar, havia de donar un aspecte modern, però que no caduqués en el temps, i així es va assolir.

Singular Shop, és una empresa d’interiorisme comercial i fred industrial. El seu equip de professionals esta format per especialistes en diferents àmbits per poder oferir el millor servei als seus clients analitzant les necessitats i proporcionant les millors solucions.

Carrer Diputació, 262 1º 1ª

08007 Barcelona

Tel. 661 932 488

victor@singularshop.es

www.singularshop.es