tero

 

 

 

 

 

 

Des dels nostres orígens, ja en fa 8 generacions, fins a l’actualitat, la familia Tero sempre ens hem caracteritzat per l’estimació incondicional a la terra i als seus animals.

La nostra voluntat és proporcionar a la carnisseria tradicional una línia diferenciada i exclusiva de porc, oferint un bon servei, innovant constantment els nostres sistemes de producció per millorar-ne els processos i desenvolupar nous productes acord a les tendències actuals de consum, que puguin aportar als nostres clients una imatge innovadora i que els hi pugui donar prestigi i diferenciació al seu punt de venda.

Els porcs de Masia Tero són:

  • Porc de pagès

El porc que engreixaven els nostres avis, cuidat lentament i sense presses, amb una genètica pròpia (en base Duroc) i millorada progressivament per donar la millor textura i tendresa a la seva carn i amb una alimentació 100{c7963d031547dda7395dbadf0ad22d69b61984ed7bdf78b04205d30c3009f62e} natural, basada en premsat d’ametlles i blat de moro ensitjat, que donen un sabor totalment diferenciat al nostre gènere.

  • L’Ibèric Català

Disposem d’ibèric propi. Criat, sacrificat i comercialitzat a Catalunya (KM 0). Servim les peces amb el desfet tradicional català, el gènere totalment fresc i a granel (sense envasar al buit) i amb les peces degudament etiquetades, donant prestigi i denominació d’origen al producte, per oferir un ibèric totalment exclusiu i molt diferenciador per a la carnisseria tradicional.

  • EcoTero (ecològic)

Oferim un porc ecològic totalment diferenciat al mercat. La genètica dels porcs EcoTero és Duroc, fet que proporciona al producte, a part d’un alt contingut d’àcids grassos saludables, una tendresa i melositat inusual en el sector porcí ecològic.

Pol. Ind. Les Verdunes, parc 34-35

25400 Les Borges Blanques (Lleida)

Tel. 973 17 00 09

Comercial:

Elies Manubens 689 24 47 49

elies@masiatero.com

www.masiatero.com