Nucli Solar: nou acord de col·laboració amb el Gremi

Nucli Solar és una empresa gironina especialitzada en energies renovables. Som especialistes en la instal·lació de sistemes d’energia solar fotovoltaica que et permeten autogenerar la teva pròpia energia i reduir al màxim la teva factura de la llum. També instal·lem sistemes d’aerotèrmia d’alta qualitat i eficiència que et permetran generar calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària aprofitant l’aire, tot reduint d’aquesta manera les despeses de subministrament.

El nostre equip està format íntegrament per professionals amb una dilatada experiència en el camp de l’eficiència energètica i les energies renovables. Persones formades que han treballat i participat activament durant anys per donar servei a qui vol contribuir a reduir els efectes del canvi climàtic i alhora disminuir la seva factura de consum elèctric. És important destacar que no externalitzem res; controlem tots els processos per garantir la màxima qualitat en totes les nostres instal·lacions, fet que ens permet ampliar a 5 anys la garantia sobre els nostres treballs d’instal·lació.

Oferim instal·lacions claus en mà. No t’hauràs de preocupar de res i tindràs tota la documentació en regla (gestió administrativa, enginyeria i gestió de subvencions).

Contacta ara amb nosaltres i demana’ns la teva oferta sense cap compromís! Ah! I no oblidis avisar-nos que vens de part del Gremi de Carnissers!

T’esperem!

L’equip de Nucli Solar

Productes:

INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES PER AUTOCONSUM

Moltes empreses càrniques ja estan apostant per l’energia solar fotovoltaica i autogeneren la seva pròpia energia obtenint un important estalvi a les seves factures d’electricitat. Una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic amb panells solars reduirà la factura de la llum de la teva empresa durant molts anys i no afectarà en cap cas als processos de treball del teu negoci. A més, no necessiten gaire manteniment i contribuiràs a la descarbonització de l’energia i a la millora de la qualitat de l’aire.

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES D’EMMAGATZEMATGE PER AUTOCONSUM

Les bateries solars són un component clau a les instal·lacions fotovoltaiques que requereixin l’emmagatzematge de l’energia produïda pels panells solars. Demana’ns informació!

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES D’AEROTÈRMIA

L’aerotermia és una font d’energia renovable altament eficient i totalment neta que aprofita l’energia ambiental de l’aire per a climatitzar; amb una instal·lació d’aerotèrmia aconseguiràs calefacció durant l’hivern, refrigeració a l’estiu i si ho vols, aigua calenta sanitària (ACS) per tot l’any amb una important reducció de la despesa energètica.

Dades de contacte:

Ctra. de Palamós, 116

17460 Celrà (Girona)

972 655 548

www.nuclisolar.com

Joana Martí (608 72 32 01)

joana.marti@nuclisolar.com