Un dia, en el whatsapp de carnissers hi aparagué una fotografia de l’Anna de Can Quintí d’Arenys de Mar. En la foto hi havia una botifarra que havia innovat, però no de les de sal i pebre, no. Una botifarra amb cava i amb fruites confitades! Molts dels carnissers que estem adherits a aquest grup de feina, actualment més de 200, es van interessar per aquesta innovació tan colorista i tan ben pensada per les dates de Sant Joan.

El Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques gironines va prendre la inniciativa de transmetre a tots els carnissers de Catalunya la idea d’aquesta nova botifarra, amb el permís de la companya d’ofici, naturalment.

Tal va ser, i en menys d’un mes la botifarra de revetlla havia pres una dimensió gastronòmica a tot el país ja que tots els Gremis de Carnissers i Xarcuters de Catalaunya, van difondre la mateixa campanya per Sant Joan. Carnissers

La proposta era senzilla: imitar la recepta de l’Anna de Can Quintí, és a dir fer la botifarra de Sant Joan (botifarra blanca cuita amb cava i cireres confitades) i/o deixar que cada carnisser imaginés, proposés i elaborés la seva pròpia botifarra de revetlla. Picant, amb ou, cava i fruites, amb botifarra dolça i petazetas, …

El títol de la campanya va ser “fes petar la teva imaginació” proposa la botifarra de revetlla.

L’èxit està sent rotund, molts dels carnissers agremiats, ja estan penjant la fotografia de la seva creació als seus facebooks, instagrams i webs, amb els tags #botifarraderevetlla, #carnissers i #xarcuters. I també l’estan deixar provar als seus clients, els quals estan quedant meravellats i entusiasmats d’aquesta nova proposta culinària per a les revetlles i per a Sant Joan.