SERVEIS PROFESSIONALS PER AGREMIATS

PROTECCIÓ DE DADES

El nostre servei de protecció de dades brinda la tranquil·litat d’estar a l’avantguarda en compliment normatiu

Com bé ja deus saber, tota empresa, que tracti dades o informació sobre persones físiques que permetin la seva identificació , i emmagatzemi o processi aquestes dades, es el responsable del tractament.

Per complir aquesta obligació RGPD y la LOPDGDD , el millor és contractar un servei de Protecció de dades.

Desde el Gremi hem arribat a un acord amb la casa col.laboradora Nomikos Consultors, que han desenvolupat un nou sistema àgil per adherir-se i obtenir la informació que has de tenir en compte, un servei només per agremiats.

Els serveis de protecció de dades identifiquen quines obligacions tens, davant l’Agencia de protecció, cookies, mail, cameres de seguretat etc.

Hem treballat conjuntament per, mitjançant un breu qüestionari, totes les àrees que has de tenir controlades, i ells et facilitaran en un document , el que has de instaurar per complir amb els preceptes de la llei.

El cost d’aquest servei que habitualment supera els 400€ anuals els hem pogut reduir a 125€ any amb iva inclòs només per les carnisseries agremiades.

Adjuntem link per a contractar Protecció de dades – Gremi Carnissers – NOMIKOS CONSULTORS

El link et portàra a un qüestionari, on una vegada introduïdes les dades, et facilitaran còpia del contracte així com tot el programa de desenvolupament del procés.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres o bé enviar un correu a Admin@nomikos.es o per telèfon 972413000 .

Vídeo FAQS

Manual en PDF pas a pas

si vols descarregar el manual fes clic aquí