Singular Shop, és una empresa d’interiorisme comercial i fred industrial. El seu equip de professionals esta format per especialistes en diferents àmbits per poder oferir el millor servei als seus clients analitzant les necessitats i proporcionant les millors solucions.

Carrer Diputacio, 262 1º 1ª

08007 Barcelona

Tel. 661 932 488

victor@singularshop.es

www.singularshop.es

Casa Rubio Sant Cugat, de Singular Shop

Aquest ha sigut un projecte de gran envergadura, ja que s’ha realitzat un canvi en el concepte de venda. S’ha passat de la típica botiga de queviures de tota la vida a una decoració de la botiga actualitzada i moderna.
S’ha profunditzat en la venda del producte fresc i elaborat, on Casa Rubio pot tenir un punt diferencial respecte els petits supermercats del centre de la ciutat i on també és competitiu amb les carnisseries dels voltants.
Hem aconseguit que la visió de la botiga fos des del carrer, distribuint la botiga en la part de venda amb dependència, on trobem el lineal de vitrina frigorífica acompanyat d’una cava de xarcuteria i un altre de formatges, la fruita a l’entrada tenint un gran impacte, la zona de refrigeració d’autoservei i la zona de producte de conserves.
La decoració que es va utilitzar, havia de donar un aspecte modern, però que no caduqués en el temps, i així es va assolir.

 1. Control de temperatura:
  Un dels factors més importants per preservar la carn en una vitrina refrigerada és el control de la temperatura. La carn ha d’emmagatzemar-se a temperatures entre 0°C i 4°C per a retardar el creixement de bacteris i altres microorganismes que poden fer malbé la carn. Cal verificar i ajustar regularment la temperatura de les vitrines per assegurar-se que la carn es manté a la temperatura adequada.2. Circulació d’aire:
  La circulació adequada de l’aire també és important per preservar la carn en una vitrina refrigerada. L’aire ha de circular uniformement al voltant de la carn per evitar la formació de bosses d’aire calent o fred. Els carnissers han de garantir que les seves vitrines tinguin una ventilació adequada i que els ventiladors funcionin correctament per garantir una circulació d’aire adient.

  3. Control d’humitat:
  El nivell d’humitat en una vitrina refrigerada també pot afectar la qualitat de la carn. Massa humitat pot provocar el creixement de fongs i altres microorganismes, mentre que massa poca humitat pot fer que la carn es ressequi. Majoritàriament, les vitrines més modernes ja compten amb higròmetres per controlar el nivell d’humitat a les vitrines i ajustar-lo segons sigui necessari per mantenir un nivell d’humitat del voltant del 85%.

  4. Il·luminació:
  El tipus d’il·luminació utilitzat en una vitrina refrigerada també pot afectar la qualitat de la carn. La il·luminació fluorescent tradicional pot generar calor i radiació UV, el que pot fer que la carn es faci malbé més ràpidament. La tecnologia LED és una millor opció, ja que genera menys calor i radiació UV, i continua proporcionant una llum adequada per a la carn.

  5. Prestatges i organització:
  La manera en què s’emmagatzema la carn en una vitrina refrigerada també pot afectar la seva qualitat i vida útil. Els carnissers i carnisseres han de fer servir prestatges nets i de grau alimentari per emmagatzemar la seva carn, i han d’organitzar la carn de manera que permeti una circulació adequada de l’aire i eviti la contaminació creuada entre diferents tipus de carn.

  6. Neteja i manteniment regular:
  Finalment, la neteja i el manteniment regular de les vitrines refrigerades és essencial per assegurar-se que estiguin funcionant correctament i preservant la carn de manera efectiva. Cal netejar les vitrines regularment amb productes de neteja segurs per als aliments i s’ha de programar el manteniment i reparacions regulars per abordar qualsevol problema que pugui sorgir.

  Seguint aquests consells, es pot preservar millor la carn a les vitrines refrigerades i així garantir que els clients obtinguin carn fresca d’alta qualitat cada cop que visiten les carnisseries.

Masia Empordà ha confiat el seu nou projecte a Singular Shop realitzant aquesta última una decoració tradicional on la carn és la màxima protagonista. A part de tenir una vitrina específica per elaborats de la carn amb vidres corredissos i venda frontal, té una altra vitrina per a la venda tradicional de carn i una cambra a la part del darrere totalment visible per carns madurades. A més a més de la importància de la carn, la venda està acompanyada per una secció de xarcuteria, plats preparats i autoservei.

Projecte de reforma del local que segueix l’estil decoratiu de les altres botigues de Can Kiku. Apostem per un perímetre de fusta suspès que incorpora la zona de rostidor. Aquesta zona és de les més importants del local, ja que és el punt principal de producció, i per això es revesteixen les parets en acer inoxidable per augmentar la resistència a la corrosió.

Les vitrines que s’utilitzen són d’aire forçat i es caracteritzen per tenir el vidre recte amb cúpula, l’acabat de l’exposició en alumini negre, il·luminació interior LED específica de producte i un enmarcat decoratiu de les portes frontals blanques que facilita la càrrega de producte.

A més, aquest local té la particularitat que al tenir un sòtan que és on es localitza l’obrador, vam haver d’instal·lar un ascensor per donar l’accessibilitat necessària per normativa al local.

Aquesta parada de mercat que vam dissenyar tenia una clara premissa, que fos de color clar i lluminós. Així que ens vam proposar crear un disseny basat en el blanc i jugar amb els acabats de les textures. Així tenim el blanc en to brillant, en blanc mat, homogeni, i en ceràmica llisa. És una parada que té dos obradors integrats en el seu espai: un obrador fred i una cuina per preparar elaborats basats en el seu producte.

La vitrina té el nostre innovador sistema de portes amb vidre recte.

El projecte realitzat a Cal Marc va ser tot un repte des del principi. Un negoci amb tradició familiar des de 1902 mereixia un projecte molt cuidat i elaborat.

Per començar, intentar que la botiga fos tota diàfana a base de fitacions i pilars, per guanyar espai al começ, respectant les plantes superiors, que són vivendes. Un cop projectat el nou espai, actualitzar el concepte de venta, incorporant vitrines de lliure servei a cada banda de l’entrada, donant la benvinguda al client i mostrant productes elaborats. Una entrada que ens guia a la vitrina principal d’atenció personalitzada amb un estètica moderna, pero a la vegada clàssica, i el nostre sistema de portes abatibles.

La decoració combina materials nobles amb fustes i marbres, buscant donar-li claredat al disseny, ja que la botiga és gran i hi ha moltes zones per destacar amb il.luminació. Una il.luminació cuidada per ressaltar el producte tant en vitrines com en estanteries, cuidant tots els detalls com enaltir el logotip del comerç amb un focus perquè destaqués.