Incorpora un rentaplats Winterhaulter al teu negoci amb General Hostelera

La casa col·laboradora General Hostelera ens presenta la línea de rentaplats industrials que podeu adquirir a través de la seva empresa.

Es tracta dels rentaplats Whinterhaulter els quals els podeu adquirir amb molt bones condicions si sou agremiats del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines.

 

Els RENTA UTENSILIS WINTERHALTER incorporen tecnologia i extrema potència per eliminar la brutícia més resistent i seca.
Especialment dissenyat per a carnisseries amb resultats excel·lents.

Tenim 2 equips diferenciats:

  • SERIE UF: Amb gran potència i alta pressió. El més potent i robust per un alt nivell de brutícia en una varietat d’utensilis. La sèrie UF pot amb tot.
  • GS630: Compacte, amb gran potència i funcionament senzill. El renta utensilis apte per sota mostrador més petit del món.

Aconsegueix-lo des de 234€/mes (Subjecte a anàlisi financer i aprovació de l’entitat de risc).

General Hostelera FDS

General Hostelera FDS, és una empresa amb una extensa trajectòria que posa en mans del professional una amplia gamma de productes i serveis que facilitaran el seu treball.

Com a distribuidors de les primeres i més reconegudes marques de maquinaria, posen a la seva disposició els seus tècnics que l’assessoraran en la creació de nous projectes o en la modificació de les instal·lacions ja existents, a més de la formació d’ús de maquinaria de nova tecnologia per fer més rendible i eficaç qualsevol procés de cocció.

Els seus especialistes en fred li poden oferir solucions per a la millora de les seves instal·lacions.

Disposen de servei tècnic propi per resoldre qualsevol incidència en un termini màxim de 24h.

C/ de la Via, Parcel.la 17. Polígon Industrial El Carrilet

17244 Cassà de la Selva

Tel. 972 46 41 94

info@generalhostelerafds.com

www.generalhostelerafds.com