AGENDA

del Gremi Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques Gironines.

L’oblectiu d’aquesta agenda és el de poder visualitzar detalladament totes les reunions i accions que des del Gremi es treballen i s’incideixen. Tan des de forma interna, com des de forma externa en institucions i associacions.

Abril 2024

Dilluns 22/4: Trobada transfronterera de Gremis del sector de la restauració i l’alimentació amb Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimecres 10/4: Jornada sobre el futur de la carnisseria i xarcuteria al Pirineu a Tremp. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 8/4 i dimarts 9/4: Curs d’elaboració d’escandalls amb Xavier d’AGAR.

Març 2024

Dimarts 19/3: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 18/3: Assemblea General de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau

Dijous 14/3: Trobada amb la casa col.laboradora Avinyó. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego

Dilluns 11/3: Participació com a jurat del tercer concurs de steak tartar al Fòrum Gastronòmic de Girona. President Antoni Vilà.

Dilluns 11/3: Jornada formativa sobre traçabilitat i fitxes tècniques amb OS Sistemes.

Febrer 2024

Dilluns 26/2 i dimarts 27/2:  Curs de gestió de carnisseria amb Xavier d’AGAR.

Dijous 22/2: Assemblea General de l’Associació Leader Ripollès. Membre de junta Núria Sala.

Dimecres 21/2: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 15/2: Trobada transfronterera de Gremis del sector de la restauració i l’alimentació amb Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 8/2: Reunió amb l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà per comentar les necessitats formatives del nostre sector. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 5/2: Reunió de la Junta del Gremi.

Gener 2024

Dimarts 30/1: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau

Dilluns 22/1: Jornada formativa sobre com realitzar els autocontrols amb la nova Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene amb Ferran Ribas.

Dimarts 16/1: Reunió amb el Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau

Divendres 12/1: Reunió de comissió intercomarcal de seguiment de la marca de garantia Productes de l’Empordà. Coordinadora Cristina Masgrau

Novembre 2023

Dilluns 27/11: Reunió de la Junta del Gremi

Dimarts 21/11: Reunió comissió comunicació de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 20/11: Formació d’elaboració de patés a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a Monells, a càrrec de l’Antoni Vilà de la Carnisseria Seli, en Josep Maria Vila de la Carnisseria Pons, l’Enric Torrent de la Carnisseria Pelai i  l’Eduard Gaviña de Tocineria Mario.

Diumenge 19/11: Trobada de professionals carnissers – xarcuters – pollaires de Catalunya i familiars en la Confraria del Gras i el Magre a la Fira Orígens d’Olot. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 14/11: Acte de lliurament dels diplomes de Mestres Artesans 2023 a l’Auditori ATENEU Barcelonès. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Divendres 10/11: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimarts 7/11: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà.

Dimecres 1/11: Presentació de la recepta de botifarra amb herbes a l’estand de Girona Excel.lent de la Fira de Mostres de Girona amb en Marc i en Josep de Carnisseries Mercader i Emporarom.

Octubre 2023

Dimarts 31/10: Entrevista sobre els carnellets al programa Ràdio Estel. President Antoni Vilà

Divendres 20/10: Entrevista sobre els carnellets al programa RAC1.cat. President Antoni Vilà

Dimecres 18/10: Reportatge a TV3 sobre la formació especialitzada i el relleu generacional. President Antoni Vilà i Carnisseria Fanera de la Cellera de Ter.

Setembre 2023

Dissabte 30/9 i diumenge 01/10: I Trobada anual d’Artesans de la Carn a Madrid on es varen reunir els gremis que formen part de la Confederació Espanyola de Detallistes de la Carn. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 26/9: Reunió de la Junta del Gremi

Dilluns 25/9: Formació en la utilització de les Marinades Pagani. Organitzada per Collelldevall, i a càrrec de Fernando Ferrer, de la firma italiana d’aquesta línia de producte.
+ INFO

Divendres 22/9: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dijous 21/9: Acte d’inauguració del curs escolar 2023-2024 de les Escoles Agràries a Monells. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimarts 19/9: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà

Dilluns 18/9: Formació específica de formatges, a l’obrador de La Noucentista a Girona. Per conèixer les singularitats de les diferents varietats de formatges que podeu oferir als vostres establiments.
+ INFO

Juliol 2023

Dilluns 24/7: Reunió de la Junta del Gremi.

Dimarts 11/7: Acte d’entrega de premis del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel.lent 2023/2024 de la Diputació de Girona al Mas Marroch de Vilablareix. President Antoni Vilà i coordinadora Cristina Masgrau.

Juny 2023

Dimecres 21/6: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dijous 15/6: Reunió Comissió de seguiment DUAL INS Vescomtat de Cabrera. Coordinadora Cristina Masgrau

Dimecres 14/6: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters. President Antoni Vilà i Sílvia Aliu.

Dilluns 12/6: Assemblea General Ordinària del Gremi.

Dijous 8/6: Reunió de la Junta del Gremi.

Dimarts 6/6: Participació en la Taula d’Impuls per a la Formació Professional a Monells. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 5/6: Reunió amb la Sra. Dolors Etxalar de l’Ajuntament de Tremp per parlar sobre relleu generacional. Presidenta Sílvia Aliu.

Maig 2023

Dimarts 30/5: Assemblea General de l’Associació Leader Ripollès. Secretaria Núria Sala.

Dilluns 29/5: Participació com a jurat de la 5a edició del concurs Girona Excel.lent – Segell de Qualitat Agroalimentària. Presidenta Sílvia Aliu.

Dilluns 22/5: Curs d’amanides de colors amb Jordi Parés.

Divendres 19/5: Presentació de la GPCH per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries.

Dimarts 16/5: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 15/5: Jornada formativa sobre les obligacions administratives i sanitàries a la carnisseria amb Ferran Ribas.

Dimecres 10/5: Reunió amb els centres formatius FP (Institut la Garrotxa i Institut Vescomtat de Cabrera) i el SOC. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimecres 3/5: Reunió comissió comunicació de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Abril 2023

Dimecres 26/4: Reunió amb el Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques. Presidenta Sílvia Aliu i Coordinadora Cristina Masgrau

Dimarts 25/4: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimarts 18/4: Participació en la Fira virtual TreballemGI de la Cambra de Comerç de Girona.

Març 2023

Dijous 23/3: Curs d’atenció al client i comerç amb Creu Roja.

Dimarts 21/3: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 20/3: Jornada informativa sobre la informació que estem obligats a tenir als nostres taulells.

Dilluns 20/3: Participació com a jurat del segon concurs de steak tartar al Fòrum Gastronòmic de Girona. Presidenta Sílvia Aliu.

Diumenge 19/3: Participació en el Fòrum Ciutat de Girona fent divulgació dels embotits tradicionals. Mestres Artesans Enric Torrent i Antoni Vila.

Dijous 2, 9 i 16/03: Curs d’atenció al client i comerç amb Creu Roja.

Dimecres 1/3: Participació en el Saló dels oficis i les professions al Palau Firal de St. Antoni de Calonge. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Febrer 2023

Dimarts 28/2: Participació en el Saló dels oficis i les professions al Palau Firal de St. Antoni de Calonge. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 27/2: Curs de gestió de carnisseria i elaboració d’escandalls amb AGAR.

Dilluns 27/2: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 27/2: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dijous 23/2: Reunió amb el Sr. Gerard Alexandre, director de l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà. Presidenta Sílvia Aliu, coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 22/2: Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimarts 21/2: Curs de gestió de carnisseria i elaboració d’escandalls amb AGAR.

Dilluns 20/2: Curs de gestió de carnisseria i elaboració d’escandalls amb AGAR.

Dimecres 15/2: Jornada informativa sobre el nou Reial decret que regula noves condicions sanitàries de les carns fresques i els seus derivats.

Dilluns 13/2: Curs de gestió de carnisseria i elaboració d’escandalls amb AGAR.

Dimecres 8/2: Participació com a Jurat del 8è concurs nacional de botifarra d’ou artesana. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimarts 7/2: Jornada dels programes formatius Conforcat A Mida i Projecta’t a PIMEC Girona. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 2/2: Trobada/dinar de la Comissió Permanent de PIMEComerç amb el president de PIMEC, Sr. Antoni Cañete, i el director General de Comerç, Sr. Jordi Torrades. Presidenta Sílvia Aliu.

Gener 2023

Dimarts 31/1: Jornada de treball pel Fòrum Gastronòmic de Girona 2023. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 26/1: Participació en la Càtedra del Retail de la UPF. Tema a tractar “com afrontar 2023 entre l’evolució dels indicadors econòmics i la baixa confiança dels consumidors, estratègies empresarials”. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimarts 24/1: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 23/1: Jornada sobre els canvis de cotització d’autònoms segons ingressos.

Divendres 20/1: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dijous 19/1: Assistència a la conferència “Parlem dels reptes de futur a les comarques gironines. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimecres 18/1: Reunió de Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimecres 18/1: Reunió amb Creu Roja Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 17/1: Reunió de comissió intercomarcal de seguiment de la marca de garantia Productes de l’Empordà. Coordinadora Cristina Masgrau i vicepresident econòmic i tresorer Antoni Vilà.

Dijous 12/1: Presentació dels ajuts PEAC. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dimecres 11/1: Reunió comissió comunicació de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu

Desembre 2022

Dimecres 28/12: Entrevista en relació a la reducció de l’IVA al programa de Catalunya Ràdio. Portaveu dels Gremis Alimentaris de Catalunya, Sílvia Aliu.

Novembre 2022

Dimarts 29/11: Acte de lliurament dels diplomes dels Mestres Artesans dels anys 2021 i 2022 a l’Auditori ONCE de Barcelona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 29/11: Reunió amb Fundació Pau Costa. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 28/11: Joranda acadèmica per cuinar productes de Nadal amb General Hostelera FDS.

Dimecres 23/11: Reunió dels Gremis Alimentaris amb el Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat i el Sr. Jordi Torrades, director general de Comerç. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimecres 23/11: Participació a la Fira TreballemGi de la Cambra de Comerç de Girona.

Diumenge 20/11: Dinar de retrobament de la Confraria del Gras i el Magre a Olot.

Dijous 10/11: Saló d’Ocupació a Fira Barcelona amb Carnissers Xarcuters Catalunya.

Dimecres 9/11: Saló d’Ocupació a Fira Barcelona amb Carnissers Xarcuters Catalunya.

Dimecres 9/11: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 7/11: Assemblea General de l’Associació Leader Ripollès. Secretaria Núria Sala.

Dilluns 7/11: Reunió Comissió Comerç PIMEC Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 1/11: Xerrada a l’estand de Girona Excel.lent de la Fira de Mostres de Girona amb la Neus Foodie i Emporarom sobre la carn i el seu maridatge amb herbes de l’Empordà.

Octubre 2022

Divendres 28/10: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 26/10: Reunió de Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu

Divendres 21/10: Participació en la Taula d’Impuls per a la Formació Professional a la Generalitat a Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau

Dijous 20/10: Reunió comissió comunicació de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu

Dijous 20/10: Entrevista sobre els carnellets al programa de ràdio RAC1 d’en Toni Clapés. Presidenta Sílvia Aliu

Dimecres 19/10: Reunió de la Junta del Gremi

Divendres 14/10: Reunió amb la Directora de l’àrea de comerç, turisme i formació de la Cambra de Comerç de Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 4/10: Entrevista a Ràdio Cope sobre la trobada dels Gremis alimentaris de Catalunya per la situació insostenible de l’augment del preu de l’energia. Portaveu Sílvia Aliu.

Dimarts 4/10: Participació en la sessió de treball sobre transició energètica i activitat econòmica per l’Estratègia de Desenvolupament Local 23-27 de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Secretària Núria Sala.

Dilluns 3/10: Reunió Comissió Comerç `PIMEC Girona. Coordinadora Cristina Masgrau.

Setembre 2022

Divendres 30/9: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 28/9: Reunió de Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu

Dimarts 27/9: Entrevista a la Ràdio Primavera Sound sobre emergència climàtica. Presidenta Sílvia Aliu explica el projecte de Ramats de Foc i la importància de la ramaderia extensiva.

Dimarts 27/9: Formació amb Montse Arias dels formatges de Girona Excel·lent al Cingi Food Lab de Riudellots.

Dijous 22/9: Trobada amb premsa al Mercat del Lleó per parlar de la situació insostenible de l’augment del preu de l’energia. Portaveu Carnissers Xarcuters Catalunya. Sra. Sílvia Aliu i Joan Gironell com a carnisser afectat.

Dimecres 21/9: Reunió de la Junta del Gremi.

Dimarts 20/9: Reunió Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya i línies d’ajut. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 19/9: Reunió BCN Gremis Alimentaris. Presidenta Sílvia Aliu.

Dijous 15/9: Participació a la Càtedra del Retail de la UPF. Tema a tractar ecommerce del retail. Presidenta Sílvia Aliu.

Dilluns 5/9: Reunió Comissió Comerç `PIMEC Girona. Coordinadora Cristina Masgrau.

Juliol 2022

Dimarts 12/7: Acte de lliurament del distintiu d’Establiment Històric de la Cambra de Comerç de Girona a la Carnisseria Seli de Torroella de Montgri. Presidenta Silvia Aliu, coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimarts 12/7: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 11/7: Reunió Comissió Comerç PIMEC a Figueres. Coordinadora Cristina Masgrau.

Divendres 8/7: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters.  Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dilluns 4/7: Reunió Comissió Comerç `PIMEC Girona. Coordinadora Cristina Masgrau.

Juny 2022

Dimarts 21/6: Reunió de la comissió de seguiment 21-22 del conveni dels cicles formatius de GM d’Elaboració de Productes Alimentaris de l’Institut la Garrotxa. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 14/6: Reunió de la Junta del Gremi.

Dimarts 14/6: Acte de lliurament del distintiu d’Establiment Històric de la Cambra de Comerç de Girona a Carns i Embotits N. Vicens de Salt. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Divendres 10/6: Reunió amb Creu Roja Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 7/6: Obrador de Portes Obertes. Costos a l’empresa.

Dilluns 6/6: Reunió Comissió Comerç `PIMEC Girona. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 2/6: Ponència Jornada Diàlegs sobre el Relleu Generacional organitzada per Creu Roja. Ponent: Presidenta Sílvia Aliu

Maig 2022

Divendres 27/5: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 25/5: Reunió de Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Dilluns 23/5: Taller amb en Xesc Reina. Tècniques de gelificació amb gelatina de peus de porc i les seves utilitats.

Dilluns 23/5: Assemblea General Ordinària del Gremi.

Dimarts 17/5: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 9/5: Obrador de Portes Obertes. Com aplicar un escandall en un full de càlcul.

Dimecres 4/5: Presència a la VI Fira TreballemGI.

Dimarts 3/5: Reunió de la comissió de seguiment del CFGM d’Elaboració de productes alimentaris de l’INS Vescomtat de Cabrera. Coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 2/5: Obrador de portes obertes. Innovacions amb productes i serveis al client.

Abril 2022

Divendres 29/4: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dijous 28/4: Reunió amb la Sra. Agnès Russiñol, directora del CCAM, la Sra. Marta Raurell, cap d’àrea de comerç i el Sr. Jordi Martí a la Delegació dels Serveis Territorials de Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimecres 27/4: Obrador de Portes Obertes. Ensenyar a Ensenyar. Aprendre les eines claus per a fer de professor.

Dimecres 27/4: Reunió de Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimarts 26/4: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 25/4: Reunió amb la Sra. Àurea, directora del CIFO de Salt. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Del dilluns 4 al dijous 7 d’abril: Participació a Fira Alimentària com a Carnissers Xarcuters Catalunya.

Març 2022

Dimarts 29/3: Participació en la Càtedra del Retail de la UPF. Tema a tractar, la pressió en els marges comercials. Presidenta Sílvia Aliu.

Divendres 25/3: Procés participatiu de debat i estratègia del projecte Ramats de Foc. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 24/3: Jornada d’optimització del sistema de maduració de la carn de boví, organitzat per l’IRTA. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dimarts 22/3: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 14/3: Reunió Comissió Comerç PIMEC Girona. Presidenta Sílvia Aliu

Dilluns 14/3: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters per organitzar la participació en la Fira Alimentària. Coordinadora Cristina Masgrau

Dimarts 8/3: Acte institucional de commemoració del Dia Internacional de les Dones al Centre Cultural La Mercè. Organitzat per la Generalitat a Girona, l’Ajuntament de Girona i la Diputació de  Girona. Presidenta Sílvia Aliu i membre de Junta Patricia Aliu.

Dilluns 7/3: Sessió d’anàlisis, per desenvolupar el pla estratègic d’accions pel col.lectiu dels 4 anys vinents. Membres de Junta.

Divendres 4/3: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 2/3: Presentació del programa d’activitats del Fòrum Gastronòmic Girona. Coordinadora Cristina Masgrau i membre de Junta Patrícia Aliu.

Dimecres 2/3: Reunió de Junta i Assemblea de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Febrer 2022

Divendres 25/2: Entrevista a Cadena SER sobre dijous gras. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimecres 23/2: Entrevista a TV Girona sobre dijous gras. Presidenta Sílvia Aliu.

Dimecres 23/2: Jornada de reptes i oportunitats pel sector alimentari organitzat per l’IRTA. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimarts 22/2: Reunió amb el Sr. Jordi Camps, diputat de la Diputació de Girona per parlar sobre l’any de la botifarra dolça i el projecte d’una escola de la carn a Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dilluns 21/2: Jornada tècnica. Com validar els teus processos de treball pel que fa a la seguretat alimentària.

Dijous 17/2: Acte de posada en funcionament de l’escorxador mòbil de baixa capacitat de la Catalunya Central a Prats de Lluçanès. Presidenta Sílvia Aliu, coordinadora Cristina Masgrau i membre de Junta Alfons Navarra.

Dimarts 15/2: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 14/2: Xerrada informativa amb OS Sistemes pels ajuts del Kit Digital.

Dilluns 14/2: Reunió amb la Diputació de Girona. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Dijous 3/2: Reunió dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters per organitzar la participació en la Fira Alimentària. Presidenta Sílvia Aliu i coordinadora Cristina Masgrau.

Gener 2022

Dilluns 31/1: Reunió Comissió Comerç PIMEC Girona. Presidenta Sílvia Aliu.

Divendres 28/1: Reunió de tècnics dels diferents Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Coordinadora Cristina Masgrau i administrativa Sònia Borrego.

Dimecres 26/1: Reunió de la Junta de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters. Presidenta Sílvia Aliu.

Dilluns 24/1: Entrevista El Punt Avui sobre la formació i el relleu. Presidenta Sílvia Aliu

Dimarts 18/1: Reunió de la Junta del Gremi.

Dilluns 17/1: Reunió Comissió Comerç PIMEC. Presidenta Sílvia Aliu.