Nova Junta i Nova Presidència dels Carnissers de Girona

El dilluns 7 de maig es va fer efectiu traspàs de poders de l’antic President del Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques gironines, el Sr. Ricard Josep Llavallol, a la nova Presidenta, la Sra. Sílvia Aliu Gifre. Un traspàs de continuïtat i de seguiment de moltes de les iniciatives endegades amb èxit per l’antiga junta i prosseguides per la nova junta.

Des de la nova junta es va voler agrair al President Ricard Josep Llavallol la seva feina amb aquestes paraules: Avui el que ha estat President del nostre Gremi, en Ricard Josep Llavallol deixa el seu càrrec després de més de 12 anys.
La institució que tots representem no hagués sigut la mateixa sense el seu rigor, estima i bon fer cap a l’ofici de carnisser.
Moltes gràcies per tot Ricard. T’estimem.
I des del Gremi, amb la nova junta seguirem la teva encertada iniciativa amb totes les eines que ens has ensenyat.

La nova junta del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines la conformen:

Presidenta: Sílvia Aliu
President d’Honor: Joan Pacareu
Vicepresident institucional: Enric Torrent
Vicepresident econòmic: Toni Seli
Vocals: Ricard Josep, Patrícia Aliu, Alfons Navarra, Núria Sala, Joan Vilaplana, Marc Clusells i Joan Gironell.

El Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines és l’associació que aglutina als professionals de l’ofici de carnisseria, xarcuteria, i cultura gastronòmica de les comarques gironines.

El Gremi representa als més de 500 punts de venda de proximitat, entre carnisseries i xarcuteries que transformar els aliments en multitud de productes elaborats que actualment són el reclam i el valor afegit de qualsevol carnisseria agremiada.

El 7 de maig es va celebrar també l’assemblea general ordinària del Gremi a on es va informar de la situació econòmica del Gremi, i el nou projecte del Gremi 2018-2022. I posteriorment es va fer un petit tastet d’embotits, formatges i pernils gràcies a les meravelloses safates de la Xarcuteria Sole (Montse Arias) i al fantàstic pa dels Flequers artesans de les comarques gironines. 

A part es va repartir l’infogremi amb totes les noves accions que es portaran a terme el mes de maig del 2018.

La propera campanya que es posarà en marxa en breu és la presentació de les 1001 hamburgueses dels carnissers (una campanya amb dades recollides pel propi Gremi amb la gran varietat d’hamburgueses que els carnissers fem dia a dia als nostres taulells) en motiu del dia internacional de l’hamburguesa. I la potenciació de les safates d’embotits i formatges per les revetlles i celebracions estivals, un producte poc conegut però que et permet quedar com un senyor en qualsevol celebració.