Últimes places pel curs d’ajudant de carnisser del Gremi i Creu Roja

El proper dia 4 de febrer finalitza el període de selecció dels alumnes afortunats que formaran part de la 3a edició del curs d’ajudant de carnisser/xarcuter certificat pel Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines i realitzat per Creu Roja.

El curs certifica una formació de 250 hores exclusivament centrat en els coneixements en carnisseria traficional, basada en la proximitat, bon tracte i valor afegit de tots els seus productes. El curs consta de teoria i també de pràctiques (80 hores) a les carnisseries que vulguin posteriorment contractar.

El curs s’impartirà per l’expert carnisser Mestre Artesà Joan Gironell i està recolzat pel Gremi representant de 250 agremiats del col•lectiu carnisser.

El dia 28 de gener de 2019 s’ha realitzat la 1a selecció i el proper dia 4 es farà la última.

La Presidenta del Gremi, la Sra. Silvia Aliu, ha fet notori la necessitat de seguir formant a les futures generacions de l’ofici i de la seriositat i rigor per part de l’entitat que representa, al formar i posteriorment facilitar la contractació dels nous titulats als professionals del Sector.

Per la seva banda el Sr. Joan Gironell ha explicat als entrevistats la polivalència de l’ofici i el temari del curs.

I el Sr. Àngel Segarra, ha fet incís en el funcionament de les pràctiques i la motivació del Gremi en formar i buscar futurs carnissers.